Pop, rock och till viss del country smälter samman när amerikanska Tyler Drama tänker högt på nya singeln Thinking of you. Lättsamt, svävande och mjukt galopperar denna sångare fram över vidsträckta vyer till en låt som försöker acceptera att man ibland måste ge upp någon för att gå vidare. Men oavsett hur lätt det verkar i teorin är det något helt annat i praktiken. Med det sagt illustrera även låten hur känslor ibland kan släppa lös en inre konflikt där sinne och hjärta står i strid med varandra. Melodin är smittsam och det läckra gitarrsolot är inget annat än perfekt!

Popmuzik Lover

Hookigt men ändå coolt och i linje med dagens moderna pop är detta en melankolisk låt inlindad i en upplyftande produktion. Helt klart ett track som faller den här popfantasten i smaken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.