Pop, rock och till viss del country smälter samman när amerikanska Tyler Drama tänker högt på nya singeln Thinking of you. Lättsamt, svävande och mjukt galopperar denna sångare fram över vidsträckta vyer till en låt som försöker acceptera att man ibland måste ge upp någon för att gå vidare. Men oavsett hur lätt det verkar i teorin är det något helt annat i praktiken. Med det sagt illustrera även låten hur känslor ibland kan släppa lös en inre konflikt där sinne och hjärta står i strid med varandra. Melodin är smittsam och det läckra gitarrsolot är inget annat än perfekt!

Popmuzik Lover Patreon

Hookigt men ändå coolt och i linje med dagens moderna pop är detta en melankolisk låt inlindad i en upplyftande produktion. Helt klart ett track som faller den här popfantasten i smaken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011