Med en filmisk produktion och en stor dos Bruce Springsteen släpper singer-songwritern Matt Sahadi singeln Wild & Young. En låt som är fläckad av nostalgi där vi får följa två älskare i en historia där man lever fritt och utan regler. Det är en sådan underbar frihetskänsla i låten. Som gjort för de stora amerikanska vidderna där man åker mil efter mil med sin cabriolet och den varma vinden fladdrar i håret. Kan du känna den?

Favoriter Apple Music

Matt Sahadi själv är baserad i musikstaden Nashville och började släppa musik i fjol. Sju singlar har det blivit än så länge där A heart that’s not your kind släpptes i somras. Men nu blir det som sagt arenadoftande eftertextmusik i form av Wild & Young.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.