Med en filmisk produktion och en stor dos Bruce Springsteen släpper singer-songwritern Matt Sahadi singeln Wild & Young. En låt som är fläckad av nostalgi där vi får följa två älskare i en historia där man lever fritt och utan regler. Det är en sådan underbar frihetskänsla i låten. Som gjort för de stora amerikanska vidderna där man åker mil efter mil med sin cabriolet och den varma vinden fladdrar i håret. Kan du känna den?

Popmuzik Popcast

Matt Sahadi själv är baserad i musikstaden Nashville och började släppa musik i fjol. Sju singlar har det blivit än så länge där A heart that’s not your kind släpptes i somras. Men nu blir det som sagt arenadoftande eftertextmusik i form av Wild & Young.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.