Jay Wires debuterade med singeln Candle in the night förra månaden. Nu är den New York City-baserade artisten tillbaka med uppföljaren Time and space som du kan upptäcka här nedan i bloggen.

Nordiska Favoriter

Låten byggs upp luftiga synthar och en snyggt kosmisk ljudbild tillsammans med en text vars inspiration kom från det där vakuumet man kan få mellan två älskare efter ett gräl han hade med sitt ex. Den där perioden den andra behöver egentid för att bearbeta.

Jay berättar för bloggen:

”Vi närmade oss argument på olika sätt. Min lösning på argument var alltid att prata ut om saker så snart som möjligt för att komma förbi dem, medan hennes behövde vara ensam, ta tid och utrymme innan hon kom tillbaka.”

Som sagt så var det kombinationen av drömliknande sång och arrangemang som fick låten att lyfta för mig. Snyggt drömlik och behaglig atmosfär.

Låten i sig kommer sedan att även finnas med på artistens EP Kaboom!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011