Bitterljuvt och insvept i en nostalgisk produktion levererar YSSY en omedelbar synth-pop smash som är ämnad att spelas högt för alla att åhöra. Det finns inget bättre än en stark poplåt som man kan dansa och gråt till samtidigt. Denna Toronto-baserade duo visar verkligen upp sin musikaliska bredd och talang för melodier. Hookigt och klanderfritt är frasen ”är det gott nog?” en som sätter sig omedelbart.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Bakom den synth-tunga fasaden finner vi singer-songwritern och producent Elliot Caroll och multiinstrumentalisten samt producenten Simeon Abbott. Tillsammans vill de skapa sin alldeles egna tolkning av modern indiepop något de verkligen lyckas med på singeln Good enough.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.