Snart är det dags för albumsläpp från det Göteborgska indierockbandet Balloon Maker. Tillsammans har de förädlat kärnan i tidlös indierock med sin alldeles egna touch av popsverige. Hitintills har givit ut åtta singlar som speglar deras unika erfarenheter av västkusten. Den aktuella låten I heard you don’t feel well markerar tredje släppet från kommande debutalbum Field Trip som släpps 30:e september.

DOLBY ATMOS

Till organisk produktion och vemodig sång blickar bandet tillbaka på en vänskap från det förgångna och undrar hur den personen mår idag. Vackert och ömsint vaggar detta musikaliskt begåvade band in oss i en vacker ljudbild med drömmande atmosfär. Det är med spänning vi ser fram emot fullängdaren.

I heard you don’t feel well är en låt som varit med bandet länge men i en annan lugnare tappning. Till detta album ville vi försöka göra om den för att passa soundet av resten av skivan och det var något av ett heureka-moment när vi väl förstod att det var såhär låten skulle spelas.”

Balloon Maker
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011