Snart är det dags för albumsläpp från det Göteborgska indierockbandet Balloon Maker. Tillsammans har de förädlat kärnan i tidlös indierock med sin alldeles egna touch av popsverige. Hitintills har givit ut åtta singlar som speglar deras unika erfarenheter av västkusten. Den aktuella låten I heard you don’t feel well markerar tredje släppet från kommande debutalbum Field Trip som släpps 30:e september.

Följ på Apple Music

Till organisk produktion och vemodig sång blickar bandet tillbaka på en vänskap från det förgångna och undrar hur den personen mår idag. Vackert och ömsint vaggar detta musikaliskt begåvade band in oss i en vacker ljudbild med drömmande atmosfär. Det är med spänning vi ser fram emot fullängdaren.

I heard you don’t feel well är en låt som varit med bandet länge men i en annan lugnare tappning. Till detta album ville vi försöka göra om den för att passa soundet av resten av skivan och det var något av ett heureka-moment när vi väl förstod att det var såhär låten skulle spelas.”

Balloon Maker
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.