Snart är det dags för albumsläpp från det Göteborgska indierockbandet Balloon Maker. Tillsammans har de förädlat kärnan i tidlös indierock med sin alldeles egna touch av popsverige. Hitintills har givit ut åtta singlar som speglar deras unika erfarenheter av västkusten. Den aktuella låten I heard you don’t feel well markerar tredje släppet från kommande debutalbum Field Trip som släpps 30:e september.

Favoriter Apple Music

Till organisk produktion och vemodig sång blickar bandet tillbaka på en vänskap från det förgångna och undrar hur den personen mår idag. Vackert och ömsint vaggar detta musikaliskt begåvade band in oss i en vacker ljudbild med drömmande atmosfär. Det är med spänning vi ser fram emot fullängdaren.

I heard you don’t feel well är en låt som varit med bandet länge men i en annan lugnare tappning. Till detta album ville vi försöka göra om den för att passa soundet av resten av skivan och det var något av ett heureka-moment när vi väl förstod att det var såhär låten skulle spelas.”

Balloon Maker
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.