Lite magi? Ja, precis som producenten Rory Carney utlovar ger han oss en magisk lyssning på låten A little magic. Till nu-disco och elektroniska danspop-rytmer centreras låten kring stadig kick och sköna basgångar. Lika lysande som produktionen är, lika stark är melodin och sånginsatsen från Matilda Mae. Hennes frasering är otroligt hookigt och medryckande! Vad gäller texten talar den om att återigen kunna njuta av friheten efter pandemins isolering. 

Favoriter Apple Music

A little magic är en feelgood hit för sommaren, i hopp om att ge lycka genom ett beat som tilltalar alla är vikten med all min musik. Att försöka förmedla en känsla samtidigt som den får fötterna att röra på sig. Förhoppningsvis kommer den här få folk att resa sig och röra på sig.”

Rory Carney

Denna Londonbaserade musikskapare fortsätter genom A little magic att utforska sin elektroniska ljudbild. Rory Carney är delaktig i allt från låtskrivande till inspelning och mixning, vilket gör honom till den moderna musikern. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.