Jag hade denna presentation som ett zoominarie tidigare i år och tänkte det var dags att spela in den som ett rent poddavsnitt, så alla Patreons kan lyssna när de vill.

Dolby Atmos

Här går jag igenom en del tips och trix vad jag tycker du ska tänka på när du ska presentera din musik till musikskribenter och radio.
Allt från att skriva en bra presentation, till vad du ska tänka på när du skickar ut din låt och vad du ska ha för förväntningar på utskicket.

Förhoppningsvis kommer du att ha lite nytta av mina tankar och tips när du ska presentera din nästa låt. 

Du hör avsnittet här.
Trevlig lyssning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.