Känslan är ömsesidig! Det sjunger Emmrose när hon ger oss sin break-up låt The Feeling’s Mutual. Här talar sångaren inte om en kärleksrelation, utan ger svar på slutet av en infekterad vänskap. Ljudbilden blandar elektroniska synthar med stora reverb för att skapa en lysande poplåt med kraftfullt budskap. 

Apple Music

”Jag skrev The Feeling’s Mutual kort efter att vänskapen hade upphört. Jag var på taket till  inspelningsstudion och min vän började skicka oförskämda meddelanden till mig och talade illa om min musik. Vid det laget fick jag nog. Hon var inte en sann vän. Det var en giftig vänskap på så många sätt, och det känns riktigt bra att ha skrivit en låt om det och att äntligen släppa taget. Jag var färdig med att känna mig osäker på min musik, och jag ville att alla mina vänner skulle stötta det jag brinner för.”

Emmrose

Simpla men effektiva melodier kombineras med texter som bär på en stark igenkänningsfaktor. Född från en verklig händelse är detta en låt som de flesta kan förlika sig med. Kanske även finna styrka i sig själva att lämna något som inte är bra för dem. 

The Feelings Mutual var inte svår att skriva, jag minns att jag fick till hela texten på ett par dagar. Att spela in låten med Mike, min producent, var riktigt coolt eftersom den var i popballadstil, något som vi inte hade gjort tidigare. Jag älskade att skrika ut den sista refrängerna högt.”

Emmrose
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.