Känslan är ömsesidig! Det sjunger Emmrose när hon ger oss sin break-up låt The Feeling’s Mutual. Här talar sångaren inte om en kärleksrelation, utan ger svar på slutet av en infekterad vänskap. Ljudbilden blandar elektroniska synthar med stora reverb för att skapa en lysande poplåt med kraftfullt budskap. 

Svensk Pop

”Jag skrev The Feeling’s Mutual kort efter att vänskapen hade upphört. Jag var på taket till  inspelningsstudion och min vän började skicka oförskämda meddelanden till mig och talade illa om min musik. Vid det laget fick jag nog. Hon var inte en sann vän. Det var en giftig vänskap på så många sätt, och det känns riktigt bra att ha skrivit en låt om det och att äntligen släppa taget. Jag var färdig med att känna mig osäker på min musik, och jag ville att alla mina vänner skulle stötta det jag brinner för.”

Emmrose

Simpla men effektiva melodier kombineras med texter som bär på en stark igenkänningsfaktor. Född från en verklig händelse är detta en låt som de flesta kan förlika sig med. Kanske även finna styrka i sig själva att lämna något som inte är bra för dem. 

The Feelings Mutual var inte svår att skriva, jag minns att jag fick till hela texten på ett par dagar. Att spela in låten med Mike, min producent, var riktigt coolt eftersom den var i popballadstil, något som vi inte hade gjort tidigare. Jag älskade att skrika ut den sista refrängerna högt.”

Emmrose
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.