I och med att jag är väldigt svag för instrumentala låtar som mixar ett filmiskt arrangemang med sköna rytmer, så var detta definitivt något som tilltalade mig.

Favoriter Apple Music

Det är den brittiske artisten, kompositören och producenten Simon Shackleton (även känd som Elite Force och Zodiac Cartel) som här är aktuell med singeln Draumur innan draums.

”’Draumur’ utforskar drömtillståndets episodiska natur och hur vi tenderar att återkalla drömmarnas väsen. Jag vaknar ofta ur en dröm tydligt medveten om hur det kändes, men helt utan narrativ känslighet.”

Simon Shackleton

Låten byggs upp av en vacker pianoslinga som sedan får sällskap av tunga breakbeats och filmiska stråkar. Det blir ju för mig en makalös snygg produktion. Fans av bland annat Hybrid, Rob D och Craig Armstrong lär uppskatta detta minst lika mycket som jag.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.