I och med att jag är väldigt svag för instrumentala låtar som mixar ett filmiskt arrangemang med sköna rytmer, så var detta definitivt något som tilltalade mig.

POPMUZIK SUMMER

Det är den brittiske artisten, kompositören och producenten Simon Shackleton (även känd som Elite Force och Zodiac Cartel) som här är aktuell med singeln Draumur innan draums.

”’Draumur’ utforskar drömtillståndets episodiska natur och hur vi tenderar att återkalla drömmarnas väsen. Jag vaknar ofta ur en dröm tydligt medveten om hur det kändes, men helt utan narrativ känslighet.”

Simon Shackleton

Låten byggs upp av en vacker pianoslinga som sedan får sällskap av tunga breakbeats och filmiska stråkar. Det blir ju för mig en makalös snygg produktion. Fans av bland annat Hybrid, Rob D och Craig Armstrong lär uppskatta detta minst lika mycket som jag.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011