Dags för ännu ett spännande samarbete här i bloggen. Denna gång är det DJ:n Dreamr från Kanada som här släpper singeln Always wonder tillsammans med den amerikanska artisten LVRBOY.

Popmuzik Podcast

Singeln bjuder på en medryckande produktion med luftiga synthar som skapar en stor retrodoftande känsla. Känns som en ögonblicklig hit och perfekt somrig poplåt där LVRBOY funderar på vad som hade hänt om han blev tillsammans med sitt ex. Något som kanske hade varit en möjlighet som han dock aldrig tog. Det blir med andra ord en låt där han funderar på ”vad hade hänt om…” En tanke som jag tror har slagit många efter ett breakup.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011