Just nu turnerar han med stjärnskottet Benson Boon och har precis signat med Wesserman Music. Nysläppta singeln Easy har funnits med I Jack Price repertoar ett tag men den har inte släppts för alla att njuta av, förrän nu. Fansen har äntligen fått sin önskan igenom och deras favoritlåt easy är äntligen här. Vad är anledningen till att den blivit så älskad på alla liv-spelningar bland fansen då? Jo, för att budskapet är så lätt att ta till sig att det bara krävs en lyssning för att knyta an till känslan.

Popmuzik Lover Patreon

Easy är en klassisk historia, berättad på ett sätt om att inte kunna släppa taget om ett förhållande trots att man vet att det är ohälsosamt. Den kraftfulla refrängen med raden ”Jag andas in röken när du bränner det du bröt” kan nog alla ta till sig.”

Jack Price

Kärlek är bland det svåraste som finns men också det som kan få oss att förlora förståndet. Ibland kan vi till och med välja det som vi vet är dåligt för oss bara för att få vara nära elden.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011