Underlandet är underbart, vilken fantastisk känsla att förlora sig i ändå! Sångaren Jazzie vill genom Wonderland is wonderless skildra hur det kännas när man för första gången träffar någon och det uppstår attraktion. Låten utforskar förhoppningar och de oändliga möjligheter som presenterar sig när man träffar någon som det känns rätt med. Även om personen i fråga fortfarande är outforskad, vill man utforska allt. 

Följ på Apple Music

”Låten är mest baserad på fantasy men grundad i något väldigt fysiskt och verkligt. Det är därför vi har valt så mycket Alice i Underlandet-referenser, för mig är låten i hög grad en saga om alla ”vad om” som följer med en potentiell ny romans.”

Jazzie

Till en färgsprakande video ser vi hur detta rosa-skimrande underland målas upp och allt känns sannerligen som en saga. Tillhörande video spelades in av ett helt kvinnligt team vilket är viktigt för artisten och såg även Jazzie ta rollen som exekutiv producent, kreativ chef och stylist. Förloras i denna drömska ljudbild och sångarens magiska stämma.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011