Det är dags för 80-talsdoftande ballad när Sir Boyfriend nu släpper tredje singeln Courage. Här blir det drömliknande pop med en doft av R&B och visst känns det som George Michael skulle ha kunnat sjunga denna låt någongång mellan skiftet från 80 och 90-talet?
-Det skulle jag absolut kunna tänka mig.

Apple Music Svensk Pop

Courage berättar Sir Boyfriend om vänskap, rädsla och mod.
Artisten utvecklar:

”Jag hade en bekant som kallade sig min vän, men han betedde sig som ett svin.
…han knackade på mitt i natten och ville låna en alldeles för verklighetstrogen pistol. Jag tyckte det var en dum idé, men jag insåg också att mina grannar snart skulle vakna och att pistoler leder till mer våld, så jag gav vika.
I utbyte mot puffran fick jag inspiration till denna låt och innan jag färdigställt den hade min väns oförsiktiga livsstil tagit kål på honom.”

Du hör Courage här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.