Det är dags för 80-talsdoftande ballad när Sir Boyfriend nu släpper tredje singeln Courage. Här blir det drömliknande pop med en doft av R&B och visst känns det som George Michael skulle ha kunnat sjunga denna låt någongång mellan skiftet från 80 och 90-talet?
-Det skulle jag absolut kunna tänka mig.

DOLBY ATMOS

Courage berättar Sir Boyfriend om vänskap, rädsla och mod.
Artisten utvecklar:

”Jag hade en bekant som kallade sig min vän, men han betedde sig som ett svin.
…han knackade på mitt i natten och ville låna en alldeles för verklighetstrogen pistol. Jag tyckte det var en dum idé, men jag insåg också att mina grannar snart skulle vakna och att pistoler leder till mer våld, så jag gav vika.
I utbyte mot puffran fick jag inspiration till denna låt och innan jag färdigställt den hade min väns oförsiktiga livsstil tagit kål på honom.”

Du hör Courage här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011