Den kanadensiska artisten Olivia Penalva är tillbaka i bloggen. Denna gång drar artisten ner på tempot och visar sin emotionella sida på singeln You love it.

Favoriter Apple Music

På nya singeln sjunger artisten om att även om man själv inte uppskattar allt med en själv, finns det alltid andra som uppskattar dessa saker hos en och helt enkelt älskar en för den man är.
Artisten berättar:

”Jag tror att det är väldigt lätt att vara hård mot oss själva. Och när vi gör det tenderar vi att glömma att andra människor är kapabla att älska de delar av oss själva som vi hatar mest. Vi övertygar oss själva om att det inte är möjligt och att vi inte är tillräckligt bra. Men det finns någon där ute för alla och förhoppningsvis kan den personen visa dig hur underbar du verkligen är.”

You love it är andra singeln från Olivias kommande EP, som släpps senaste i år. Tills dess kan du njuta av nya låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.