Den kanadensiska artisten Olivia Penalva är tillbaka i bloggen. Denna gång drar artisten ner på tempot och visar sin emotionella sida på singeln You love it.

Svensk Pop

På nya singeln sjunger artisten om att även om man själv inte uppskattar allt med en själv, finns det alltid andra som uppskattar dessa saker hos en och helt enkelt älskar en för den man är.
Artisten berättar:

”Jag tror att det är väldigt lätt att vara hård mot oss själva. Och när vi gör det tenderar vi att glömma att andra människor är kapabla att älska de delar av oss själva som vi hatar mest. Vi övertygar oss själva om att det inte är möjligt och att vi inte är tillräckligt bra. Men det finns någon där ute för alla och förhoppningsvis kan den personen visa dig hur underbar du verkligen är.”

You love it är andra singeln från Olivias kommande EP, som släpps senaste i år. Tills dess kan du njuta av nya låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.