Sally Dige är en alternativ popartist från Berlin, som här är aktuell med singeln You.
Här bjuder artisten oss på en behaglig, gitarrdriven folk-poplåt med varm produktion och somrig känsla. En låt som byggs upp tillsammans med sångerskans mjuka röst och är en helt ny stil för sångerskan som berättar att hon faktiskt aldrig ägt en gitarr före pandemin. Men efter att ha ramlat på en billig gitarr gick hon hem och lärde sig spela The Sound of Silence. Efter att ha tröttnat på hennes enda repertoar skrev hon denna låt istället.

KMR Studios

You handlar om att släppa taget om någon, även om hjärtat vill hålla kvar.
Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Minnen är intressanta för mig, eftersom jag tycker att jag ofta ser tillbaka på händelserna i mitt liv: bra och dåliga, för att se om det finns en berättelse eller ett budskap där. Tiden tillåter mig att observera tidigare händelser på avstånd. Detta fick mig också att tänka på tidigare relationer i våra liv – sådana som var betydelsefulla under en del av vår egen historia, men som inte längre är närvarande i våra nuvarande liv. Vi är bara kvar med minnet och reflektionen. Minnena kan vara bra, eller så kan de vara dåliga, men reflektionen är kanske den mest värdefulla och meningsfulla gåvan som dessa relationer lämnade oss.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.