Sally Dige är en alternativ popartist från Berlin, som här är aktuell med singeln You.
Här bjuder artisten oss på en behaglig, gitarrdriven folk-poplåt med varm produktion och somrig känsla. En låt som byggs upp tillsammans med sångerskans mjuka röst och är en helt ny stil för sångerskan som berättar att hon faktiskt aldrig ägt en gitarr före pandemin. Men efter att ha ramlat på en billig gitarr gick hon hem och lärde sig spela The Sound of Silence. Efter att ha tröttnat på hennes enda repertoar skrev hon denna låt istället.

Popmuzik Podcast

You handlar om att släppa taget om någon, även om hjärtat vill hålla kvar.
Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Minnen är intressanta för mig, eftersom jag tycker att jag ofta ser tillbaka på händelserna i mitt liv: bra och dåliga, för att se om det finns en berättelse eller ett budskap där. Tiden tillåter mig att observera tidigare händelser på avstånd. Detta fick mig också att tänka på tidigare relationer i våra liv – sådana som var betydelsefulla under en del av vår egen historia, men som inte längre är närvarande i våra nuvarande liv. Vi är bara kvar med minnet och reflektionen. Minnena kan vara bra, eller så kan de vara dåliga, men reflektionen är kanske den mest värdefulla och meningsfulla gåvan som dessa relationer lämnade oss.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011