Den amerikanska duon Tonoso gör sätter sitt sound på sommaren med singeln Testify. Här bjuds vi på en härligt medryckande poplåt med stark melodi som byggts upp av synthar och ett varmt beat. En perfekt låt att festa loss till under sommarens olika partyn.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Låten i sig handlar om att bryta sig loss från ekorrhjulet och bara leva livet fullt ut och njuta av resan. Vi lever ju bara en gång, så det är lika bra att njuta av allt så länge man kan. Något som Tonoso gör det lätt för oss alla att göra med deras nya singeln. Lyssna här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.