Duon Pure Shores är tillbaka och det är med besked! Nu släpps singeln Light of my life och jäklar vilka sommarvibbar tjejerna levererar. Med den här låten i din spellista är sommarfesten ständigt närvarande och bubblet konstant flödande. Lekfull melodi och Katy Perry liknande produktion skapar en omedelbar banger med tydlig hook och drivande tempo.

Popmuzik Lover Patreon

”Med så mycket mörker i världen ville vi skriva en låt om att hitta ditt ljus, oavsett om det är med en person eller något som väcker glädje. Ibland kommer en person in i ditt liv och plötsligt börjar saker kännas möjliga igen. Vi behöver alla den typen av ljus i våra liv.”

Pure Shores

Sedan vi hörde från tjejerna sist har de remixat Jewel, proddat flitigt och skrivit åt bland annat Omar Rudberg och Sabina Ddumba. Men nu är det alltså återigen dags att rikta fokus åt deras gemensamma projekt som sedan 2021 års singel Back on my love känts som ämnat för den internationella scenen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011