Den nederländska duon Silver Lake ger oss vackert drömliknande pop med nya singeln Beaches. Låten i sig berättar att det finns hopp och något vackert i allt omkring oss. Något som kan kännas som en tröstande tanke när livet och världen blir allt mer galen. Att hitta det där fina i saker som gör att man hittar sitt inre lugn.

Svensk Pop

Om singeln berättar Marleen Hoebe för boggen:

”För mig är stranden en plats där tiden verkar stå still, vilket kan vara väldigt lugnande i en värld där man är omgiven av kaos och förändring. Jag ville göra en låt som väcker samma känsla i mig. När jag lyssnar på den här låten lugnar den mig alltid och gör mig lugn och nöjd och jag hoppas att människor som lyssnar på den här låten hemma eller var de än är också kommer att känna en känsla av trygghet.”

Just nu jobbar Silver Lake mot sitt kommande debutalbum som släpps under våren 2023. Innan det ser dagens ljus får vi dock två singlar till från duon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.