Zenia Marshall är den moderna artisten. Helt independent är denna kanadensisk singer-songwriter även professionell skådespelerska känd för flertalet TV-serier och filmer. Hon har sedan 13 års ålder turnerat världen runt och varit verksam i allt från körer, coverband till teater och cabaret.

Favoriter Apple Music

Singeln Prove me wrong är den senaste i en rad släpp som skildrar dragkampen mellan att vara cynisk och en hopplös romantiker. I texten hör vi artisten ärligt berätta hur vi ofta skyddar oss själva samtidigt som vi vill bli motbevisade. Enkelt men samtidigt komplext pendlar Zenia mellan känslorna hopp och rädsla. Den överhängande sinnesstämningen i sången och melodin är vemodig. Något som dock kontrasteras mot en kraftfull produktion med inslag av drömsk och atmosfärisk pop.

Oberoende av genre önskar Zenia att varje låtsläpp ska presentera ett nytt kapitel och sound. Hennes vilja är att de nakna berättelserna bestående av djupa sårbara tankar kan hjälpa någon där ute att känna sig sedd och hörd.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011