Hookiga gitarrer som ligger så där perfekt krispigt mixade i lurarna kan vara ett av de snyggaste ljuden som finns! Sammanför man detta organiska sound med popmelodier och elektroniska synthar blir det i nio fall av tio en hit i mina öron. Duon Little Fuss imponerar stort genom singeln 20 Questions där de hämtar influenser från rock, indie och pop vilket skapar en skickligt hopsnickrad hybrid av allt man eftersöker i en låt. Extra förtjust är jag i refrängens trallvänliga framtoning och stora akustik.

Nordiska Favoriter

Genom projektet Little Fuss ämnar denna Boston-baserade duon skapa konstpop med en polerad fasad. Den aktuella singeln hämtar inspiration från en uppsats med frågor som utvecklats av psykologer för att se om två främlingar kan bli kära. Ett spännande koncept i en grym poplåt här är 20 Questions.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011