Hookiga gitarrer som ligger så där perfekt krispigt mixade i lurarna kan vara ett av de snyggaste ljuden som finns! Sammanför man detta organiska sound med popmelodier och elektroniska synthar blir det i nio fall av tio en hit i mina öron. Duon Little Fuss imponerar stort genom singeln 20 Questions där de hämtar influenser från rock, indie och pop vilket skapar en skickligt hopsnickrad hybrid av allt man eftersöker i en låt. Extra förtjust är jag i refrängens trallvänliga framtoning och stora akustik.

Dolby Atmos

Genom projektet Little Fuss ämnar denna Boston-baserade duon skapa konstpop med en polerad fasad. Den aktuella singeln hämtar inspiration från en uppsats med frågor som utvecklats av psykologer för att se om två främlingar kan bli kära. Ett spännande koncept i en grym poplåt här är 20 Questions.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.