Sabina Larsson är skådespelerskan och sångerskan från Uppsala, som går under artistnamnet Bina. Musiken är inspirerad av jazz och soul med en popnerv. Bina har släppt en knippe singlar under de senaste fyra åren och bara i år har det nu blivit tre singlar hittills. Senast ut är balladen Woman from before. En låt som inspirerades av en gammal kärleksrelation artisten tänkte tillbaka på.

Nordiska Favoriter

Bina utvecklar för bloggen:

”Därefter började jag spinna vidare på det här med ”gammal kärlek”. Vem var jag egentligen för honom? Vem var han för mig? Hur minns han mig och vice versa? Att kunna tänka tillbaks, men ändå acceptera. Att bli nostalgisk, men ändå känna ett lugn i avslutet.”

Woman from before är en behaglig poplåt med soulig ådra som löper igenom låten. En låt där Bina får sjunga ut ordentligt med sin uttrycksfulla röst. Det är klassisk soul-pop som ger ett fint nostaligts skimmer över sig.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011