LIINKS är en duo från Kanada som består av Georgia Murray och Tony Day. De släppte bland annat albumet Ridge Road 2018 och har sedan dess släppt en hel del singlar genom åren.

Följ på Apple Music

Nu är de aktuella med Without me som blir årets tredje. En emotionell poplåt som visar en skörare sida av duon efter de mer dansanta och klubbvänliga låtarna Live again och Evergreen. Det visar upp dynamiken duon besitter och låten känns som given i en mer tårdrypande scen i en kommande serie skulle jag säga. Lyssna och njut av denna fina singel här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011