Efter att ha släppt EP:n Past Midnight i fjol, är den sydafrikanska artisten Cece Vee här tillbaka med singeln Self-doubt. Här bjuds vi på en varm och rytmisk poplåt som lyfts fram av sångerskans mjuka, drömliknande röst. Låten i sig handlar om att tänka för mycket och självtvivel. Artisten berättar för bloggen:

POPMUZIK LOVER 2

”Jag upplever ofta tvivel på mig själv och jag tänker för mycket. Både i min konstnärliga karriär och i mitt privatliv. Det här kan se ut som att övertänka beslut, oroa sig för framtiden, hantera bedragarens syndrom eller ligga vaken på nätterna och spela upp konversationer i mitt huvud.”

Kanske du också känner igen dig i Cece Vees tankegång igenom att analysera och tänka för mycket? Att med spöken i huvudet kan man bli lite av sin egna fiende som inte tillåter en att utvecklas eller gå vidare.

”Dagens samhälle ställer otroligt höga, ofta orealistiska krav på oss alla. Att inte leva upp till dessa omöjliga förväntningar kan ofta försämra vår självbild. Vad jag har lärt mig hittills är att ju mindre du oroar dig för yttre påtryckningar, desto gladare blir du. I slutändan, var inte för hård mot dig själv. Du klarar dig förmodligen mycket bättre än du tror.”

Du hör singeln Self-doubt här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011