Den ryskfödda, numera italienbaserade artisten Hēir är här aktuell med singeln Vertigo. Här bjuder artisten oss på luftig och härligt drömliknande pop med sköna synthar och beat. Känslan av låten har sedan hittat sin plats i musikvideon regisserad av Salvatore Rocco. Här går artisten i en rulltrappa med vitklädda personen runt henne. Det är lite klassisk science fiction-känsla över videon måste jag säga, vilket jag gillade.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar artisten:

”Svårigheten att hålla balansen och rädslan att släppa taget. Låten symboliserar förvandlingen vi upplever så fort vi lämnar en relation bakom oss, när vi känner oss vilsna men ändå attraherade av en ny början och det okända. Samplet i låten är tänkt att simulera ett videospel, där du faller och reser dig igen tills du går vidare till nästa nivå. Vertigo är hoppet till den nya nivån.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.