Den ryskfödda, numera italienbaserade artisten Hēir är här aktuell med singeln Vertigo. Här bjuder artisten oss på luftig och härligt drömliknande pop med sköna synthar och beat. Känslan av låten har sedan hittat sin plats i musikvideon regisserad av Salvatore Rocco. Här går artisten i en rulltrappa med vitklädda personen runt henne. Det är lite klassisk science fiction-känsla över videon måste jag säga, vilket jag gillade.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar artisten:

”Svårigheten att hålla balansen och rädslan att släppa taget. Låten symboliserar förvandlingen vi upplever så fort vi lämnar en relation bakom oss, när vi känner oss vilsna men ändå attraherade av en ny början och det okända. Samplet i låten är tänkt att simulera ett videospel, där du faller och reser dig igen tills du går vidare till nästa nivå. Vertigo är hoppet till den nya nivån.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.