Den ryskfödda, numera italienbaserade artisten Hēir är här aktuell med singeln Vertigo. Här bjuder artisten oss på luftig och härligt drömliknande pop med sköna synthar och beat. Känslan av låten har sedan hittat sin plats i musikvideon regisserad av Salvatore Rocco. Här går artisten i en rulltrappa med vitklädda personen runt henne. Det är lite klassisk science fiction-känsla över videon måste jag säga, vilket jag gillade.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar artisten:

”Svårigheten att hålla balansen och rädslan att släppa taget. Låten symboliserar förvandlingen vi upplever så fort vi lämnar en relation bakom oss, när vi känner oss vilsna men ändå attraherade av en ny början och det okända. Samplet i låten är tänkt att simulera ett videospel, där du faller och reser dig igen tills du går vidare till nästa nivå. Vertigo är hoppet till den nya nivån.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011