Då var det dags för pop från Irland. Det är Chris Noah som återvänder till scenen med den härligt medryckande och upplyftande singeln Sunboy. Här får vi nostalgisk 80-talskänsla i produktionen med varma synthar och en behaglig rytm som verkligen lyfter låten.

Favoriter Apple Music

Låten i sig är en kärleksförklaring till den där personen som stannar trots ens brister och att man kanske inte alltid förtjänar det alla gånger.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Jag är verkligen glad över den här låten. Jag känner att jag har hittat mitt sound på många sätt och det känns bara bra. Det blev ganska deprimerande för mig under pandemin och jag tog ett par dåliga personliga beslut som inspirerade denna idé. Men allt som allt finns det så många positiva aspekter med den här låten – vi hade så roligt när vi gjorde den och jag antar att du kan höra det i musiken också.”

Musikvideon till låten är inspelad i Barcelona och du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.