Då var det dags för pop från Irland. Det är Chris Noah som återvänder till scenen med den härligt medryckande och upplyftande singeln Sunboy. Här får vi nostalgisk 80-talskänsla i produktionen med varma synthar och en behaglig rytm som verkligen lyfter låten.

Popmuzik in Dolby Atmos

Låten i sig är en kärleksförklaring till den där personen som stannar trots ens brister och att man kanske inte alltid förtjänar det alla gånger.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Jag är verkligen glad över den här låten. Jag känner att jag har hittat mitt sound på många sätt och det känns bara bra. Det blev ganska deprimerande för mig under pandemin och jag tog ett par dåliga personliga beslut som inspirerade denna idé. Men allt som allt finns det så många positiva aspekter med den här låten – vi hade så roligt när vi gjorde den och jag antar att du kan höra det i musiken också.”

Musikvideon till låten är inspelad i Barcelona och du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.