Då var det dags för pop från Irland. Det är Chris Noah som återvänder till scenen med den härligt medryckande och upplyftande singeln Sunboy. Här får vi nostalgisk 80-talskänsla i produktionen med varma synthar och en behaglig rytm som verkligen lyfter låten.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är en kärleksförklaring till den där personen som stannar trots ens brister och att man kanske inte alltid förtjänar det alla gånger.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Jag är verkligen glad över den här låten. Jag känner att jag har hittat mitt sound på många sätt och det känns bara bra. Det blev ganska deprimerande för mig under pandemin och jag tog ett par dåliga personliga beslut som inspirerade denna idé. Men allt som allt finns det så många positiva aspekter med den här låten – vi hade så roligt när vi gjorde den och jag antar att du kan höra det i musiken också.”

Musikvideon till låten är inspelad i Barcelona och du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011