De irländska artisterna Ailsha och Aran Sheehy gör här ett samarbete i form av singeln Burn. Aran är i vanliga fall del i duon Manyana, men här gör han sin första låt som soloartist, medan Ailsha gör sitt första samarbete med en annan artist.

Följ på Apple Music

Singeln bjuder på läckert pulserande elektro, med ett futuristiskt sound över sig med sitt sköna och tunga beat, samt stämningsfulla synthar. Definitivt en filmisk låt som borde funka lika bra på soundtracket till en serie som i ett spel.

Om singeln berättar Ailsha:

”Jag har alltid velat göra en sån här låt – något som låter som att det är sin egna värld. Det har varit spännande att testa något nytt som är ett steg bort från min typiska, lekfulla stil att skriva. Aran och jag är båda besatta av utrymme, så vi bestämde oss för att ge våra inre rymdkadetter tid att lysa i det här spåret!”

Då stig in i den musikvärld som Ailsha och Aran skapat för oss här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.