Med en klockren R&B/Trap-produktion tunga beats och en experimentell top-line sänder RubyGld Smoke ett tydligt budskap till alla nejsägare i nya singeln Can’t see us. Sångarna Dani Jo Williams och T. L. Williams försätter sig i ett hämndlystet tillstånd med eld i rösten. Redo att bevisa för alla att ingen kan placera dem i något fack. 

Popmuzik Podcast

”Vi hade samtal om hur folk tror att de känner oss och hur ofta de försöker vara som oss. Denna känsla återspeglas tydligt i refrängen, där Dani sjunger ”Du gör lite, vi gör mycket. Tänker att vi ser öga mot öga, men du kan verkligen inte se oss.”

RubyGld Smoke

Genom att kombinera en självförtroende med pop och R&B möjliggör låten ett sätt för Rubygld Smoke att uttrycka sig som de aldrig gjort förut. 

”Den här låten är inte för de småsinta. Det här spåret handlar om att tänka stort, jobba hårt och bevisa att du har något att visa för världen.”

RubyGld Smoke
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.