CMP3 är del i musik-kollektivet post allt tillsammans med artisten run.dlc. Bakom kollektivet hittar vi Sebastian Erestål och Charles Lundman från Stockholm.

DOLBY ATMOS

Efter att ha släppt debutmixtapet .mp3 och EP:n Everlasting Love i fjol är det nu dags för CMP3 att jobba mot 7-spåriga LUGIA som släpps till sommaren. Från den kan du här höra singeln Leaving Turin. En tvåspråkig singel som startar som The Beatles:doftande indiepop som sedan övergår i ett rockigt, melodiskt breakdown. Riktigt skönt faktiskt och det är just dynamiken och variationen i låten som får den att stå ut för mig. Låten handlar inte helt oväntat om att just lämna staden Turin i Italian där CMP3 tidigare varit bosatt och växte upp.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011