Efter singlarna På väg och Lämna stan är den Göteborgs-baserade artisten Flarewaves tillbaka med singeln Feel alive. Denna gång är språket engelska och låten i sig är en upplyftande retrodoftande poplåt om att känna sig starkare efter några år av emotionell berg- och dalbana för artisten. Något jag tror ändå många kan relatera till efter två år av pandemi. Men att någonstans är vi alla glada över att vara vid liv och att vi ändå mår bra.

Favoriter Apple Music

Artistens kärlek till 80-talet märks definitivt på låten och jag personligen uppskattar ju denna typ av synthig pop med sitt sköna driv och mjuka synthar. Ett litet lyckopiller för dagen skulle man kunna säga. Så varsågod och skölj.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.