Efter singlarna På väg och Lämna stan är den Göteborgs-baserade artisten Flarewaves tillbaka med singeln Feel alive. Denna gång är språket engelska och låten i sig är en upplyftande retrodoftande poplåt om att känna sig starkare efter några år av emotionell berg- och dalbana för artisten. Något jag tror ändå många kan relatera till efter två år av pandemi. Men att någonstans är vi alla glada över att vara vid liv och att vi ändå mår bra.

Popmuzik Lover Patreon

Artistens kärlek till 80-talet märks definitivt på låten och jag personligen uppskattar ju denna typ av synthig pop med sitt sköna driv och mjuka synthar. Ett litet lyckopiller för dagen skulle man kunna säga. Så varsågod och skölj.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011