Sofia Portanet från Berlin är här aktuell med den Marina-doftande singeln Mi Amor. En härligt dramatisk och samtidigt lekfull poplåt som producerats av John Fortis. En låt där Sofia sjunger om att lämna ett destruktivt förhållande bakom sig och helt enkelt gå vidare med livet.

Nordiska Favoriter

Sångerskan berättar:

”Så mycket som låten hjälpte mig att övervinna smärtan hoppas jag att den kommer att uppmuntra andra att stå upp för sig själva också. Världen är full av vackra människor, välj någon som är bra för dig. För baby, du är värd så mycket mer än så!”

Det var 2020 som Sofia Portanet släppte debutalbumet Freier Geist och har redan blivit utnämnd till Tysklands nästa stora popexport av BBC 6 Music. Så du ska definitivt hålla ett öga på artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011