Matt Taylor är en artist som ursprungligen kommer från Dublin på Irland, men som numera bor i Brighton. Artisten är just nu aktuell med EP:n April 13th från vilken du här kan höra det avslutande spåret End like this. En medryckande poplåt med synthig produktion som doftar 80-tal. Härlig, nästan euforisk poplåt som handlar om att äntligen få ett avslut och kunna gå vidare.

Popmuzik Popcast

Sångaren berättar för bloggen:

”Jag hade precis kommit tillbaka från att ha varit bortrest i en månad när jag skrev den, och hade precis innan jag kom tillbaka bestämt att jag skulle be om att få träffas. Vi kom överens om att träffas på en lördag och jag skrev hälften av End like this innan vi träffades och den andra halvan efter. Jag vet att samtalet i princip var dömd från början, så jag ville förbereda mig och göra det lättare! Om jag visste att det skulle ta slut, kunde jag lika gärna göra det roligt!”

Visst behöver man de där upplyftande breakup-låtarna lite då och då? De som inte går ut på att man ska gråta ögonen ur sig. Utan istället att ”det var nog bäst så, nu går vi vidare”. Eller som Kungen brukar säga, ”nu vänder vi blad”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.