Matt Taylor är en artist som ursprungligen kommer från Dublin på Irland, men som numera bor i Brighton. Artisten är just nu aktuell med EP:n April 13th från vilken du här kan höra det avslutande spåret End like this. En medryckande poplåt med synthig produktion som doftar 80-tal. Härlig, nästan euforisk poplåt som handlar om att äntligen få ett avslut och kunna gå vidare.

Favoriter Apple Music

Sångaren berättar för bloggen:

”Jag hade precis kommit tillbaka från att ha varit bortrest i en månad när jag skrev den, och hade precis innan jag kom tillbaka bestämt att jag skulle be om att få träffas. Vi kom överens om att träffas på en lördag och jag skrev hälften av End like this innan vi träffades och den andra halvan efter. Jag vet att samtalet i princip var dömd från början, så jag ville förbereda mig och göra det lättare! Om jag visste att det skulle ta slut, kunde jag lika gärna göra det roligt!”

Visst behöver man de där upplyftande breakup-låtarna lite då och då? De som inte går ut på att man ska gråta ögonen ur sig. Utan istället att ”det var nog bäst så, nu går vi vidare”. Eller som Kungen brukar säga, ”nu vänder vi blad”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011