Den brittiska artisten Rhodes är tillbaka i bloggen, denna gång med singeln The love I give. En emotionell poplåt som handlar om hopp och trygghet. Här kan vi höra hur låten snyggt byggs på från vers till vers. Från den avskalade inledningen med piano och gitarr för att sedan blomma ut i körer och full instrumentering. Väldigt snyggt.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Rhodes för bloggen:

”Jag ville fånga känslan av att det alltid kommer att finnas vändningar i livet, men saker och ting kommer alltid att bli bättre så länge man håller fast vid sina närmaste och håller i kärleken mellan er. Jag återvände hela tiden till den här låten, försökte förbättra den och ändra bitar, men så småningom ville jag bara gå med demoversionen och behålla renheten i att skriva en sån här låt med två nära vänner.”

Singeln är skriven av sångaren tillsammans med Max Wolfgang och Jack Gorulay samt producerad av Rich Cooper.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011