Den brittiska artisten Rhodes är tillbaka i bloggen, denna gång med singeln The love I give. En emotionell poplåt som handlar om hopp och trygghet. Här kan vi höra hur låten snyggt byggs på från vers till vers. Från den avskalade inledningen med piano och gitarr för att sedan blomma ut i körer och full instrumentering. Väldigt snyggt.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Rhodes för bloggen:

”Jag ville fånga känslan av att det alltid kommer att finnas vändningar i livet, men saker och ting kommer alltid att bli bättre så länge man håller fast vid sina närmaste och håller i kärleken mellan er. Jag återvände hela tiden till den här låten, försökte förbättra den och ändra bitar, men så småningom ville jag bara gå med demoversionen och behålla renheten i att skriva en sån här låt med två nära vänner.”

Singeln är skriven av sångaren tillsammans med Max Wolfgang och Jack Gorulay samt producerad av Rich Cooper.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.