Med singeln Midnight hour ville den tyske producenten DOERFER skapa ett låt som lät 100% 80-tal. Att han lyckats märker du när du hör låten här nere. Härliga Van Halen-synthar och pulserande basgång samt härligt driv. Det är synthwave för oss som älskar 80-tal och allt som ingår i det paketet.
Artisten själv säger att låten är inspirerad av Stranger Things. Det passar ju extra bra när nya säsongen streamas på Netflix från och med nu.

Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011