Den nederländska artisten Kelsey Coockson är på väg att släppa sin debut-EP. Under sommaren dimper den ner i våra musikspelare och först ut från EP:n är singeln Who we are. En medryckande poplåt med bubblande kärlekstema som man bara bli lycklig av.

Följ på Apple Music

Efter en depression och två av pandemi kände artisten att det var dags att slänga bort allt det dåliga och helt enkelt skapa en låt man kan dansa loss till. Det kan man definitivt till Who we are.

Låten är skriven och producerad av sångerskan tillsammans med Maurits Huijgen och du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011