Likt en sommarfägring sveper en av Popmuziks favoritartister Nina Bring in och ger oss den vis-inspirerade poplåten Allt det fina. Här talar artisten om vikten av att minnas allt det fina när livet plötsligt möter djup sorg. Texten är en personlig hyllning till Ninas mormor och hon önskar genom den kunna inge hopp till de som behöver det. 

Popmuzik Podcast

“De flesta har nog på ett eller annat sätt bemött känslan av att förlora någon och den här låten har sin grund i den tunga känslan. När jag kom fram till att jag ville skriva om detta var det dock väldigt viktigt för mig att låten skulle kännas lycklig och hoppfull. Jag ville fånga känslan av allt det fina som finns i minnena och allt som en person va”

Nina Bring

Med ömsint och vacker sång lyser Nina Bring lika starkt som alltid. Samtidigt säger vi på Popmuzik grattis till examen från Musikmakarna och vi ser fram emot ännu mer musik i framtiden. Här är Allt det fina. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011