Den amerikanska artisten Grayson DeWolfe återvänder till våra streamingtjänster efter ett års frånvaro, när han här är aktuell med singeln Priceless. En härligt medryckande poplåt med funkig produktion med retrosynthar och slappad bas. Resultatet är upplyftande och ett perfekt lyckopiller för dagen skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Priceless sjunger Grayson om saker som betyder allt, som pengar helt enkelt inte kan köpa. Så klicka igång låten här nedan och bli på garanterat bästa humöret.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011