Sofia Biancardi är en singer-songwriter från London. Med tre singlar bakom sig är det nu dags för artisten att här släppa den emotionella Signs.
Låten i sig skrevs under restriktionerna när hennes relation led från pandemin. Hur man förbiser problem för att kunna fortsätta få en relation att funka. Att man kanske istället bör lyssna på de där varningsklockorna som dyker upp i situationer och ta tag i dem istället för att ignorera dem.

DOLBY ATMOS

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Scott David Nelson och Jack Oliver Gourlay. Resultatet här du hör nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011