Med inspiration från filmen Fight Club släpper den amerikanska artisten AJ Smith videon till singeln Better. I den visar artisten upp två olika terapisessioner där den ena är att ligga ner och lugnt och stilla prata ut och den andra är att agera ut genom slagsmål. Klart en läcker video måste jag säga, som ändå har Fight Club som världens bästa film. Jag tyckte i alla fall att videon var väldigt underhållande.

Nordiska Favoriter

Med Better släpper AJ Smith en stark kommersiell poplåt som bjuder på explosiv pop med rockinslag. Texten i sig handlar om att inte ta sig själv allt för allvarligt och alltid hålla en ödmjuk inställning, framförallt mot människor du tycker om.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.