Med inspiration från filmen Fight Club släpper den amerikanska artisten AJ Smith videon till singeln Better. I den visar artisten upp två olika terapisessioner där den ena är att ligga ner och lugnt och stilla prata ut och den andra är att agera ut genom slagsmål. Klart en läcker video måste jag säga, som ändå har Fight Club som världens bästa film. Jag tyckte i alla fall att videon var väldigt underhållande.

Skicka in din musik

Med Better släpper AJ Smith en stark kommersiell poplåt som bjuder på explosiv pop med rockinslag. Texten i sig handlar om att inte ta sig själv allt för allvarligt och alltid hålla en ödmjuk inställning, framförallt mot människor du tycker om.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011