Då var det dags att bege sig till Nya Zeeland för att uppleva ny alt-pop i form av singeln The River med MACEY. Här sjunger artisten om efterdyningarna efter ett uppbrott. Den vilsenheten, förvirringen och smärta som det innebär att lämna den man varit tillsammans med under så lång tid.

Apple Music Svensk Pop

Artisten berättar:

”Jag stod på toppen av kullen i min hemstad och rökte en cigarett och tittade över floden, tre dagar efter att jag gjort slut med min partner sedan sex år tillbaka. Mitt hjärta delades i två delar och det fick mig att tänka på hur hon och jag var som floden som splittrades i en klyfta, separat men fortfarande sammankopplad, och så småningom landade i samma hav.”

Produktionen är skönt medryckande med bra driv som byggs upp av fasta trummor och mjuka synthar som producerats med Joe Farris, som även varit med och skrivit låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.