Om du liksom jag älskade Enigma på 90-talet så kommer detta definitivt vara din påse. Att det känns väldigt likt Michael Cretus musikuniversum är ingen direkt underdrift. Men jag fick i alla fall nostalgiska minnen från den tiden. Sedan var det vansinnigt mysigt med den spanska sången.

Favoriter Apple Music

Låten Bhakti handlar om att befinna sig i parallella universum. Att ge sig ut i oändligheten där vi också kan höra, känna och älska. Det är vackert och härligt svävande med snygga synthslingor.
Låten i sig är tagen från kommande albumet In The Light of Jewels.

Carlos Carty är en kompositör och flöjtist från Anderna som bland annat varit med och gjort musiken till Hold the Dark på Netflix. Här har han sällskap av Śhakra Jewel.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.