Om du liksom jag älskade Enigma på 90-talet så kommer detta definitivt vara din påse. Att det känns väldigt likt Michael Cretus musikuniversum är ingen direkt underdrift. Men jag fick i alla fall nostalgiska minnen från den tiden. Sedan var det vansinnigt mysigt med den spanska sången.

DOLBY ATMOS

Låten Bhakti handlar om att befinna sig i parallella universum. Att ge sig ut i oändligheten där vi också kan höra, känna och älska. Det är vackert och härligt svävande med snygga synthslingor.
Låten i sig är tagen från kommande albumet In The Light of Jewels.

Carlos Carty är en kompositör och flöjtist från Anderna som bland annat varit med och gjort musiken till Hold the Dark på Netflix. Här har han sällskap av Śhakra Jewel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011