Titus Bank är tillbaka i bloggen med singeln Radio. Denna gång levererar den Vancouver-baserade artisten en låt med härligt medryckande arrangemang med en melodi som sätter sig efter första lyssningen och en produktion som bjuder på härligt retrodoftande känsla. Med andra ord är det en perfekt låte för din spellista.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Titus för bloggen.

”Jag skrev den här låten med den fantastiska och begåvade Jack Newsome när jag var borta på min första skrivarresa i LA. Den här låten blev inspirerad av en text som jag hade skrivit ner i min anteckningsbok ”kärlek är bara bättre på radio” Vi satt där och utforskade och pratade och så småningom kom på konceptet att den kärlek som kan konkurrera med min fru och mig bara är möjlig i idealen för låtar och artister på radio. Det är en låt om att växa upp som ett besvärligt barn och hur de tidiga stadierna av mitt förhållande med min nu fru var så klibbiga och klassiskt klängande. Jag skulle älska att vara som vår tids stora låtskrivare, men i verkligheten konkurrerar vår kärlek fortfarande med allt som faktiskt existerar i den här världen och den enda kärlek som kan komma nära vår söta lilla obekväma kärlek skulle vara det du hör på radion. Soundet är definitivt ny mark för mig för mig i och med att det har många 80-talselement och den här typen av urgamla upbeat känsla i refrängen.”

Med andra ord, en härlig låt om massa kärlek. Just den typen av kärlek du bara hör på radio. Eller?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011