Ja men då var det dags för skön elektropop här i bloggen. Det är artisten Serena Sun från Vancouver som ger oss sköna rytmer och läcker melodi när hon här släpper singeln Breadcrumbs. En låt som handlar om att navigera sig igenom de tidiga skedena av ett förhållande när du känner att den andra inte ger 100% i det hela.

Apple Music

”Det är tänkt att påminna lyssnaren om att deras tid och energi är värdefull, och de bör inte nöja sig med det absoluta minimumet i ett förhållande.”

Klok inställning och definitivt ett motto att leva efter när det kommer till förhållanden.
Breadcrumbs är tagen från Serena Suns kommande EP Shadows On The Ceiling som släpps den 3:e Juni. Fram tills dess kan du ryckas med av singeln här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.