Ja men då var det dags för skön elektropop här i bloggen. Det är artisten Serena Sun från Vancouver som ger oss sköna rytmer och läcker melodi när hon här släpper singeln Breadcrumbs. En låt som handlar om att navigera sig igenom de tidiga skedena av ett förhållande när du känner att den andra inte ger 100% i det hela.

Nordiska Favoriter

”Det är tänkt att påminna lyssnaren om att deras tid och energi är värdefull, och de bör inte nöja sig med det absoluta minimumet i ett förhållande.”

Klok inställning och definitivt ett motto att leva efter när det kommer till förhållanden.
Breadcrumbs är tagen från Serena Suns kommande EP Shadows On The Ceiling som släpps den 3:e Juni. Fram tills dess kan du ryckas med av singeln här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.