Ja men då var det dags för skön elektropop här i bloggen. Det är artisten Serena Sun från Vancouver som ger oss sköna rytmer och läcker melodi när hon här släpper singeln Breadcrumbs. En låt som handlar om att navigera sig igenom de tidiga skedena av ett förhållande när du känner att den andra inte ger 100% i det hela.

Svensk Pop Apple Music

”Det är tänkt att påminna lyssnaren om att deras tid och energi är värdefull, och de bör inte nöja sig med det absoluta minimumet i ett förhållande.”

Klok inställning och definitivt ett motto att leva efter när det kommer till förhållanden.
Breadcrumbs är tagen från Serena Suns kommande EP Shadows On The Ceiling som släpps den 3:e Juni. Fram tills dess kan du ryckas med av singeln här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011