Med en upplyftande och funkig stil släpper Daniel Bromander singeln Still standing. En riktig energiknippe till låt under tre minuter, som garanterat kommer boosta ditt humör och lyfta din dag. För just budskapet att aldrig ge upp är ändå så behövligt och starkt. Speciellt i dessa tider.

Nordiska Favoriter

”Jag anlitade den ukrainska musikern Max Tovstyi för att spela in gitarrer och bas på denna. Jag hittade honom i en Facebook-grupp för musiker på jakt efter arbete online, då han blivit tvungen att lämna sin studio i Kyiv när ryssarna invaderade. Jag känner att hans berättelse lägger till ytterligare ett lager till vad min låt handlar om.”

Daniel Bromander slog igenom i Talang på TV4 2019, där han fick stående ovationer från både publik och jury. Han debuterade sedan 2021 med singeln Relax och släppte samma år även låten Keep on living.

Nu är Daniel som sagt aktuell med Still standing, som även är uttagen till P4 Nästa, för att slåss om den titeln i region Uppland den 17:e Maj.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.