Med en upplyftande och funkig stil släpper Daniel Bromander singeln Still standing. En riktig energiknippe till låt under tre minuter, som garanterat kommer boosta ditt humör och lyfta din dag. För just budskapet att aldrig ge upp är ändå så behövligt och starkt. Speciellt i dessa tider.

Popmuzik Podcast

”Jag anlitade den ukrainska musikern Max Tovstyi för att spela in gitarrer och bas på denna. Jag hittade honom i en Facebook-grupp för musiker på jakt efter arbete online, då han blivit tvungen att lämna sin studio i Kyiv när ryssarna invaderade. Jag känner att hans berättelse lägger till ytterligare ett lager till vad min låt handlar om.”

Daniel Bromander slog igenom i Talang på TV4 2019, där han fick stående ovationer från både publik och jury. Han debuterade sedan 2021 med singeln Relax och släppte samma år även låten Keep on living.

Nu är Daniel som sagt aktuell med Still standing, som även är uttagen till P4 Nästa, för att slåss om den titeln i region Uppland den 17:e Maj.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011