Med en upplyftande och funkig stil släpper Daniel Bromander singeln Still standing. En riktig energiknippe till låt under tre minuter, som garanterat kommer boosta ditt humör och lyfta din dag. För just budskapet att aldrig ge upp är ändå så behövligt och starkt. Speciellt i dessa tider.

”Jag anlitade den ukrainska musikern Max Tovstyi för att spela in gitarrer och bas på denna. Jag hittade honom i en Facebook-grupp för musiker på jakt efter arbete online, då han blivit tvungen att lämna sin studio i Kyiv när ryssarna invaderade. Jag känner att hans berättelse lägger till ytterligare ett lager till vad min låt handlar om.”

Daniel Bromander slog igenom i Talang på TV4 2019, där han fick stående ovationer från både publik och jury. Han debuterade sedan 2021 med singeln Relax och släppte samma år även låten Keep on living.

Nu är Daniel som sagt aktuell med Still standing, som även är uttagen till P4 Nästa, för att slåss om den titeln i region Uppland den 17:e Maj.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.