Med en upplyftande och funkig stil släpper Daniel Bromander singeln Still standing. En riktig energiknippe till låt under tre minuter, som garanterat kommer boosta ditt humör och lyfta din dag. För just budskapet att aldrig ge upp är ändå så behövligt och starkt. Speciellt i dessa tider.

Popmuzik Popcast

”Jag anlitade den ukrainska musikern Max Tovstyi för att spela in gitarrer och bas på denna. Jag hittade honom i en Facebook-grupp för musiker på jakt efter arbete online, då han blivit tvungen att lämna sin studio i Kyiv när ryssarna invaderade. Jag känner att hans berättelse lägger till ytterligare ett lager till vad min låt handlar om.”

Daniel Bromander slog igenom i Talang på TV4 2019, där han fick stående ovationer från både publik och jury. Han debuterade sedan 2021 med singeln Relax och släppte samma år även låten Keep on living.

Nu är Daniel som sagt aktuell med Still standing, som även är uttagen till P4 Nästa, för att slåss om den titeln i region Uppland den 17:e Maj.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.