Efter att ha släppt singeln Lost it tidigare i år är den brittiska artisten Blle tillbaka med I don’t know what I want. Här bjuds vi på lite drömliknande beats och synthar som skapar en magisk atmosfär i låten, och som sedan förstärks med Blles starka popröst. Låten i sig handlar om det klassiska temat om att inte kunna släppa en person, trots att man vat att personen i fråga inte är bra för en.

Blle berättar för bloggen:

IDKWIW utforskar den ständiga striden jag hade i mitt huvud angående en person i mitt liv som jag visste inte var bra för mig, men som jag inte kunde låta bli att fortsätta gå tillbaka till dem. Jag säger alltid att jag vet vad jag inte vill ha mer än vad jag vill, och jag ville skriva en låt som speglade den interna konflikten för mig.”

I don’t know what I want är skriven tillsammans med Christian J Pandit som även producerat. Låten kommer sedan finnas med på artistens kommande mixtape: How Did It Get So Late? Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.