Efter att tolkat svenska klassiker som En säng av rosor, För kärlekens skull och När vi två blir en är det dags för Erik Pettersson och hans Under att vända blicken mot Veronica Maggios hit Snälla bli min från albumet Satan i Gatan från 2011.

Favoriter Apple Music

Denna gång samarbetar producenten med 16-åriga Ninni Neiler som ställt sig bakom mikrofonen för att väcka låten till liv. Resultatet är en mix av Maggios vemodiga text och Unders varma, tropiska produktion. Prefekt för att bli en del av sommarens soundtrack.

Om singeln berättar Under för bloggen:

“Vår version har en väldigt annorlunda klädsel för en låt traditionsenligt varit klädd i svart. Men vi valde att lämna det negativa bakom oss och istället dansa till låten som vi alla någon gång har gråtit till!

Låten släpptes ju ursprungligen precis innan sommaren så för mig har den alltid förknippats med sommaren, man kan ju faktiskt vara heartbroken då med. Dessutom har det redan gjorts många covers på Snälla bli min som fortsätter på ballad-spåret, vi ville erbjuda låten något nytt som ingen hört tidigare.”

Med andra ord är det dags att gråtdansa (eller kanske bara dansa) till Under och Ninnis resultat här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.