Efter att tolkat svenska klassiker som En säng av rosor, För kärlekens skull och När vi två blir en är det dags för Erik Pettersson och hans Under att vända blicken mot Veronica Maggios hit Snälla bli min från albumet Satan i Gatan från 2011.

Denna gång samarbetar producenten med 16-åriga Ninni Neiler som ställt sig bakom mikrofonen för att väcka låten till liv. Resultatet är en mix av Maggios vemodiga text och Unders varma, tropiska produktion. Prefekt för att bli en del av sommarens soundtrack.

Om singeln berättar Under för bloggen:

“Vår version har en väldigt annorlunda klädsel för en låt traditionsenligt varit klädd i svart. Men vi valde att lämna det negativa bakom oss och istället dansa till låten som vi alla någon gång har gråtit till!

Låten släpptes ju ursprungligen precis innan sommaren så för mig har den alltid förknippats med sommaren, man kan ju faktiskt vara heartbroken då med. Dessutom har det redan gjorts många covers på Snälla bli min som fortsätter på ballad-spåret, vi ville erbjuda låten något nytt som ingen hört tidigare.”

Med andra ord är det dags att gråtdansa (eller kanske bara dansa) till Under och Ninnis resultat här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.