Yoke Lore är Adrian Galvins soloprojekt. En indie-artist från New York som tidigare varit med i Yellerkin och Walk the Moon. Nu är artisten aktuell med singeln Shock flesh. En medryckande poplåt med varm produktion som borde passa fans av bland annat Mew och Local Natives. Överlag skulle jag säga att ljudbilden är både snygg och luftig, något som jag uppskattade.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

Shock flesh handlar om konceptet att lära sig om sig själv genom någon annan. Och hur den processen kan vara smärtsam. Men det krävs verkligen två för att dansa tango så att säga… Du måste studsa bort dig från andra människor, ge bort delar av dig själv, ta delar av andra människor. Men det kan vara riktigt smärtsamt. Och ibland skulle jag hellre sitta ensam för mig själv än att vara inkopplad i världen. Och ibland är det okej, men den här låten är en påminnelse för mig om att det finns värde och skönhet i traumat som kommer med byta skinn.”

Du hör resultatet av låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.