Yoke Lore är Adrian Galvins soloprojekt. En indie-artist från New York som tidigare varit med i Yellerkin och Walk the Moon. Nu är artisten aktuell med singeln Shock flesh. En medryckande poplåt med varm produktion som borde passa fans av bland annat Mew och Local Natives. Överlag skulle jag säga att ljudbilden är både snygg och luftig, något som jag uppskattade.

Popmuzik Popcast

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

Shock flesh handlar om konceptet att lära sig om sig själv genom någon annan. Och hur den processen kan vara smärtsam. Men det krävs verkligen två för att dansa tango så att säga… Du måste studsa bort dig från andra människor, ge bort delar av dig själv, ta delar av andra människor. Men det kan vara riktigt smärtsamt. Och ibland skulle jag hellre sitta ensam för mig själv än att vara inkopplad i världen. Och ibland är det okej, men den här låten är en påminnelse för mig om att det finns värde och skönhet i traumat som kommer med byta skinn.”

Du hör resultatet av låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.