Yoke Lore är Adrian Galvins soloprojekt. En indie-artist från New York som tidigare varit med i Yellerkin och Walk the Moon. Nu är artisten aktuell med singeln Shock flesh. En medryckande poplåt med varm produktion som borde passa fans av bland annat Mew och Local Natives. Överlag skulle jag säga att ljudbilden är både snygg och luftig, något som jag uppskattade.

Covered PSB

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

Shock flesh handlar om konceptet att lära sig om sig själv genom någon annan. Och hur den processen kan vara smärtsam. Men det krävs verkligen två för att dansa tango så att säga… Du måste studsa bort dig från andra människor, ge bort delar av dig själv, ta delar av andra människor. Men det kan vara riktigt smärtsamt. Och ibland skulle jag hellre sitta ensam för mig själv än att vara inkopplad i världen. Och ibland är det okej, men den här låten är en påminnelse för mig om att det finns värde och skönhet i traumat som kommer med byta skinn.”

Du hör resultatet av låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011