Alexander Sandell och hans Ensamlandet är Tillbaka nu i bloggen med just en låt med den titeln. Sist kunde du ju höra honom när han släppte låten Droppen som blev ett hav, då han även intervjuades i bloggen.

Skicka in din musik

Med Tillbaka nu får vi en klassisk indiepoplåt med stora känslor där artisten sjunger om att släppa taget. Att våga vända blad och bygga upp något nytt samt att bryta mönster som inte längre fungerar eller kanske aldrig riktigt har fungerat. Allt arrangerat till en gitarrdriven låt vars episka final fick mig att tänka på Kent. Indiepop som det lät kring milleniumskiftet skulle man kunna säga.

”Många kan nog känna igen sig i känslan av att ha försökt allt. Vänt ut och in på sig själva och testat alla möjliga sätt för att finna reda i oredan. Till slut tar det stopp och det enda rätta är att släppa taget. Att sammanhanget inte längre är rätt för det liv man vill leva.”

Tillbaka nu är tagen från ensamlandets kommande EP Eufori, maktlöshet och allting däremellan. Men innan den dyker upp får vi även en musikvideo från artisten som han berättar detta om:

”Det kommer att bli riktigt mäktigt. Känns väldigt kul att samarbeta med EmilNorlanderfilm i projektet. Under påskhelgen har vi merparten av inspelningen bokad. Det här är mer än en musikvideo för mig. Den andas verkligen essensen av vad Ensamlandet står för. Ett minne för livet.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011