You are loved är en öm kram till de som behöver den. Att de ska känna sig omtyckta och älskade, även om de själva kanske inte känner så.
Fiona Grey skrev You are loved efter att hennes syskon Jayme tog livet av sig i ett tidigt stadie av dens könskorrigering.

Nordiska Favoriter

”Jag skrev You are loved inom några dagar efter att mitt syskon Jayme begick självmord. De var trans, och tidigt i sin övergång. Låten var en stor del av min sorgeprocess. Det finns så mycket osagt, speciellt när någon dör av självmord, att kunna ha det sista samtalet hjälpte mig att bearbeta den fruktansvärda förlusten. Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle släppa låten, jag tänkte att den bara skulle vara för mig och min familj, men efter att ha spelat den live för första gången insåg jag att det fanns ett större budskap och att många människor behövde vara påminde om att de är älskade.”

Så inte bara en vacker hyllning till en person som gått bort. Här får vi ett budskap som många kan behöva. Att just du är älskad, vad du än går igenom.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.