You are loved är en öm kram till de som behöver den. Att de ska känna sig omtyckta och älskade, även om de själva kanske inte känner så.
Fiona Grey skrev You are loved efter att hennes syskon Jayme tog livet av sig i ett tidigt stadie av dens könskorrigering.

”Jag skrev You are loved inom några dagar efter att mitt syskon Jayme begick självmord. De var trans, och tidigt i sin övergång. Låten var en stor del av min sorgeprocess. Det finns så mycket osagt, speciellt när någon dör av självmord, att kunna ha det sista samtalet hjälpte mig att bearbeta den fruktansvärda förlusten. Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle släppa låten, jag tänkte att den bara skulle vara för mig och min familj, men efter att ha spelat den live för första gången insåg jag att det fanns ett större budskap och att många människor behövde vara påminde om att de är älskade.”

Så inte bara en vacker hyllning till en person som gått bort. Här får vi ett budskap som många kan behöva. Att just du är älskad, vad du än går igenom.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.