Efter att ha släppt singeln Hearts on fire i början av året är det nu dags för den indiske producenten Trosk att åter samarbeta med den svenska sångerskan Emilia Milton på singeln Gone in the night.

Popmuzik Podcast

Den förra singeln fick ett varmt mottagande av lyssnare från hela världen och har bara på Spotify streamats omkring 140.000 gånger. Att nya singeln kommer få ett lika bra mottagande råder ingen tvekan om. Här bjuds vi på en given hit uppbyggt av tropiska toner som gör den till ett perfekt inslag i både din spellista som på dansgolvet. Gone in the night är inspirerad av en drömsk kärleksupplevelse i en tidig förälskelsefas där det dock fortfarande finns vissa oklarheter.

Om singeln berättar Emilia för bloggen:

“Den utspelar sig i en fas då det enda man tänker på är den tiden man hittills har haft med personen man känner lite extra för, och ett hopp om att den ska känna detsamma och att det ska gå vägen. Jag tycker låten speglar en fin balansgång mellan vädjan, konstaterande och hopp om hur villig man är att få en relation att fungera trots eventuella mentala eller fysiska distansutmaningar. Den har sin seriositet men också flörtiga vibe som jag verkligen gillar. Och Trosks fantastiska produktion gör allt.”

Missa inte denna givna hit i bloggen. Tillsammans med Emilia och Trosk kan vi äntligen ta in sommarvärmen i våra liv och spellistor igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011