Efter att ha släppt singeln Hearts on fire i början av året är det nu dags för den indiske producenten Trosk att åter samarbeta med den svenska sångerskan Emilia Milton på singeln Gone in the night.

Apple Music Svensk Pop

Den förra singeln fick ett varmt mottagande av lyssnare från hela världen och har bara på Spotify streamats omkring 140.000 gånger. Att nya singeln kommer få ett lika bra mottagande råder ingen tvekan om. Här bjuds vi på en given hit uppbyggt av tropiska toner som gör den till ett perfekt inslag i både din spellista som på dansgolvet. Gone in the night är inspirerad av en drömsk kärleksupplevelse i en tidig förälskelsefas där det dock fortfarande finns vissa oklarheter.

Om singeln berättar Emilia för bloggen:

“Den utspelar sig i en fas då det enda man tänker på är den tiden man hittills har haft med personen man känner lite extra för, och ett hopp om att den ska känna detsamma och att det ska gå vägen. Jag tycker låten speglar en fin balansgång mellan vädjan, konstaterande och hopp om hur villig man är att få en relation att fungera trots eventuella mentala eller fysiska distansutmaningar. Den har sin seriositet men också flörtiga vibe som jag verkligen gillar. Och Trosks fantastiska produktion gör allt.”

Missa inte denna givna hit i bloggen. Tillsammans med Emilia och Trosk kan vi äntligen ta in sommarvärmen i våra liv och spellistor igen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.