Astian arbetar sakta men säkert mot sin EP The Consequence I Feel From Loving… som släpps den 22:a April. En EP som centreras kring hans år som signad artist och all psykisk press och problem det ledde till för honom. EP:n blir lite av ett avslut för Astian som med dessa låtar samlat sina tankar om tiden och efter det kan gå vidare med sig själv.

Men innan EP:n ser dagens ljus släpper Astian singeln 2slow. En skönt medryckande poplåt med en mer upplyftande och positiv känsla. En låt som kändes som given för den mer somriga spellistan. Med andra ord en låt som inte bara hjälpte artisten att lyfta sig själv, utan som även kan vara den perfekta låten för att lyfta även dig.
Och visst är det lite George Michael-vibb när sångaren sjunger ”I’m feeling better now” i slutet av låten?

Om singeln berättar Astian för bloggen:

2slow handlar om att inse sina brister, äga dem och gå vidare starkare och lyckligare. Det här är sista spåret från min kommande kommande debut-EP som släpps i april. Låten klingar ut i en lycklig ton och sätter punkt för hela min berättelse om att sitta fast i kontrakt som signad artist.”

Singeln är skriven tillsammans med Edvin Linderoth som även producerat och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.