Astian arbetar sakta men säkert mot sin EP The Consequence I Feel From Loving… som släpps den 22:a April. En EP som centreras kring hans år som signad artist och all psykisk press och problem det ledde till för honom. EP:n blir lite av ett avslut för Astian som med dessa låtar samlat sina tankar om tiden och efter det kan gå vidare med sig själv.

Favoriter Apple Music

Men innan EP:n ser dagens ljus släpper Astian singeln 2slow. En skönt medryckande poplåt med en mer upplyftande och positiv känsla. En låt som kändes som given för den mer somriga spellistan. Med andra ord en låt som inte bara hjälpte artisten att lyfta sig själv, utan som även kan vara den perfekta låten för att lyfta även dig.
Och visst är det lite George Michael-vibb när sångaren sjunger ”I’m feeling better now” i slutet av låten?

Om singeln berättar Astian för bloggen:

2slow handlar om att inse sina brister, äga dem och gå vidare starkare och lyckligare. Det här är sista spåret från min kommande kommande debut-EP som släpps i april. Låten klingar ut i en lycklig ton och sätter punkt för hela min berättelse om att sitta fast i kontrakt som signad artist.”

Singeln är skriven tillsammans med Edvin Linderoth som även producerat och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011